SUKRUT

Residential High Rise

Residential Redevelopment Building designed with a Sea view that is optimised for the user
Status – IOD Received | Team – Seeja Sudhakaran, Devansh Thakkar

The 22 storied building has state of the art amenities and planning. Each floor comprises of two apartments with sea view. Being only 250 metres away from the sea is an added plus.

The car parking system is completely automated and user friendly. The corner windows and high ceilings make the apartment airy and bright.

The balconies are designed such the sides continue onto the side windows. A small planter space has also been added into the main frame of the balcony itself. Wooden Chajjas with lighting adds warmth to this beautiful space and the view beyond. 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on email